2009-11-25 14:03:22• hírek • Tóth Klarissz

Orális nyelvtorna

Nyelvünk az egyik legérzékenyebb testrészünk, ami a tápcsatorna részét képezi. Beszéd közben fontos szerepet tölt be, mivel részt vesz a hangképzésben, táplálkozásunk során is nagy jelentősége van, egyszóval nélkülözhetetlen, multifunkcionális „csodaszerszám".

Naponta használjuk és felhasználjuk. Az ízlelés szerveként tartják számon, mivel nyelvünkön különféle ízek érzékelésére alkalmas ízlelőbimbók találhatók, ebből adódóan a szexualitás terén is kimagasló mutatványokra képes, amit leginkább orális szex közben kamatoztathatunk. A nők izgatásának egyik legerotikusabb formája a „cunnilingus". Tudvalevő, hogy a női test leggazdagabb ideghálózata a csiklóban található, ezért rendkívül kifinomultan reagál a nyelv általi ingerlésre.

A durva vagy erőteljes nyomás azonban kellemetlen érzést válthat ki a nőben, ami akár a szexuális izgalmat is visszaveheti. A gyengéd simogatásra és a finom kóstolgatásra azonban érzékenyen rezonál. A csikló ingerelhetősége két szempontból is történhet: közvetve és közvetlenül. Közvetve történhet a közsülési testhelyzetek többségében, mivel ekkor a kisajkak közreműködésével erőteljes ingereket kap, de történhet a klitorisz irányából is. Közvetlen ingerlést pedig az önkielégítés és az előjáték alkalmával kap.


Nyelvünk az egyik legérzékenyebb testrészünk, ami szexben is kimagasló mutatványokra képes

Nyelvünk az egyik legérzékenyebb testrészünk, ami szexben is kimagasló mutatványokra képes


Köztudott, hogy a hímvessző csak bizonyos közsülési testhelyzetekben ér a csiklóhoz, például ha a nő van felül, vagy azokban a pozíciókban, amikor a párok szeméremízülete erőteljesen egymáshoz simul és a ritmikus mozgásoknak köszönhetően extázis közeli élményeket vált ki. Az erőteljesebb szexuális izgalomkeltéshez fenntartások nélkül használjuk a nyelvünket. Annak ellenére, hogy az orális szex elterjedt „nyelvjátéknak" számít, egyesek elsősorban higiéniai okok miatt még mindig ódzkodnak tőle. Az orális kényeztetés nem hasonlítható az aktus közbeni élvezetekhez. Közösülés során a hüvelybe hatoló hímvessző egymástól eltávolítja a kisajkakat, melyek mindkét oldalról feszítik a klitorisz fitymarészét, miközben a csikló a hozzásimuló fitymához dörzsölődik, ami páratlan erotikus feszültséget eredményez.

A csikló után a leggazdagabb idegvégződéssel felruházott testrész a kisajkak zónája. Amikor a hímvessző a vaginába hatol, leginkább a hüvelyfal és a gátizmok erőteljes feszítése által ingerli a nőt. Ezzel szemben a nyelv finom érintésére a húgycsőnyilas és a hüvelybemenet érzékenyen reagál. A hosszas, elnyújtott cunnilingus, akár sorozatos orgazmust is kiválthat. Használjuk és élvezzük ki tehát az „orális nyelvtorna" által nyújtott intimitást, mivel ez az erotikus szerelemkinyilvánítás egyik „legbensőségesebb vallomása".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: